930 x122 grota rece

politie

Decizie radicală la aplicația Waze! Șoferii sunt revoltați!

Decizie radicală la aplicația Waze! Șoferii sunt revoltați!

Citiți și: Funcţia secretă de la Waze care te poate salva din ambuteiaje!

Aplicația Waze a suferit mai multe modificări în ultima perioadă.

Waze va renunța în curând la una dintre cele mai folosite opțiuni de către șoferi.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

Astfel, una dintre cele mai recente modificări este eliminarea opțiunii de raportare a mașinilor de Poliție de pe cealaltă parte a drumului.

Mulți conducători auto foloseau această funcție cu scopul de a evita radarele și pentru a se bucura de o călătorie mai sigură.

Decizie radicală la aplicația Waze! Șoferii sunt revoltați!

O altă modificare a aplicației criticată de șoferi este schimbarea modului în care se afișează traficul în timp real, ceea ce a făcut mai dificil pentru șoferi să vadă informațiile de care au nevoie pentru a lua decizii în cunoștință de cauză, notează Antena3 CNN.

Toate aceste modificări nu sunt pe placul utilizatorilor, care cred că fac aplicația mai puțin utilă și mai dificil de utilizat.

Sursă foto: monden.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Marinata Nicolae spune:

    Statistica prezintă faptul ca ponderea accidentelor auto sunt provocate de conducători tineri si începători din a brava și lipsa de experienta NU DE VÂRSTNICI !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90