930 x122 grota rece

dedulești

DEDULEȘTI: A GĂSIT UN PORTOFEL CU BANI. PRIMUL GEST PE CARE L-A FĂCUT

Dedulești: A găsit un portofel cu bani. Primul gest pe care l-a făcut. Un bărbat din municipiul Pitești a avut parte de o adevărată surpriză după ce i-a fost înapoiat portofelul pe care îl pierduse ieri într-un restaurant din zona Dedulești (comuna Morărești, județul Argeș).

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Potrivit Poliției argeșene, portofelul (în care se aflau acte de identitate, carduri bancare și aproximativ 3.000 de lei) a fost găsit în local de către un alt client, un constănțean.

Primul gest făcut de constănțean a fost să îi anunțe pe polițiștii care dirijau traficul rutier în zonă, pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea. Pe baza actelor de identitate, oamenii legii au luat legătura cu colegii lor din Pitești, care, mai departe, au dat de urma proprietarului.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Azi-noapte, polițiștii Secției 4 din Pitești i-au înapoiat bărbatului portofelul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3