930×122 CAPRA 5

agenție de pariuri

DELAPIDARE LA AGENȚIA DE PARIURI. ANGAJAT REȚINUT

Delapidare la agenția de pariuri. Angajat reținut. Polițiștii din comuna Bascov au continuat ancheta într-un dosar penal de delapidare.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, anchetatorii au stabilit că, în perioada 26 septembrie – 1 octombrie 2017, angajatul unui agenții de pariuri cu sediul în comuna Mărăcineni (Poliția nu precizează numele agenției) ar fi furat din gestiunea societății nu mai puțin de 30.000 de lei.

Banii proveneau din încasări obținute din pariuri sportive și jocuri electronice și din vânzarea de produse alimentare, informează Biroul de Presă al Poliției argeșene.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

În vârstă de 24 de ani, din orașul Mioveni, angajatul lucra ca operator-casier.

Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Ancheta continuă pentru recuperarea prejudiciului. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90