EcoMoto 930×122

demisie

Demisie șoc în Poliția Română! A renunțat la tot după 27 de ani de muncă

Cunoscutul polițist Viorel Teacă a anunțat astăzi că își dă demisia din Poliția Română după 27 de ani de muncă. Anunțul a fost făcut printr-o postare publicată pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: Restricții pentru șoferi! Circulație închisă în reprize de câte 20 de minute

Am decis după 27 de ani, sa-mi dau demisia din Politia Română, sa renunț la pensie și sa-mi fac familia fericită toată viața mea! Vreau sa fiu fericit oameni buni și sa trăiesc în prezent.

Citiți și: Restricții pentru șoferi pe un drum extrem de circulat!

P.S. Cat despre voi( societatea civila), va iubesc nespus odată ce am ales sa ma întorc în rândul vostru și sa redevin civil!

A fost o onoare sa lucrez în Poliția Română și sa cunosc atâția polițiști minunați

Norris, te iubește tati tau”, a fost mesajul transmis de Viorel Teacă.

Polițistul a devenit cunoscut și îndrăgit de publicul larg grație aparițiilor sale în mediul online, mai exact clipurilor postate pe Facebook şi TikTok.

Datorită popularității sale, Viorel Teacă a fost ales să promoveze și noile uniforme ale Poliției Române. Vezi AICI – Polițiștii români se transformă în agenți americani, datorită noilor uniforme

De asemenea, polițistul a jucat și în serialul „Oamenii legii”, difuzat recent la AXN. Subiectul pe larg, AICI – Ce n-a văzut România! Reality-show cu polițiști!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3