New Profesional Consult 930 x 122

Arges

DEMONSTRAȚIE CU FOC ÎN PREFECTURĂ – LA FEL DE REPEDE A ARS ÎN COLECTIV!

Colonelul Ion Popa, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, a participat astăzi la conferinţa de presă a Prefecturii.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Pentru a demonstra cât de importante sunt materialele de construcţie pentru limitarea sau, din contră, amplificarea efectelor unui incendiu, Popa a scos din mapă un material folosit în panourile de tip sandwich. „Dacă va fi incendiu, vă rog să părăsiţi calm încăperea şi clădirea!”, le-a spus colonelul jurnaliştilor, după care a aprins cu o brichetă materialul. Acesta a luat foc imediat, fiind stins de Ion Popa în câteva secunde.

„Acest material are o rezistenţă la foc de doar 15 minute, este similar celui din clubul Colectiv din Bucureşti. În mod normal, ar trebui ca în construcţii să fie folosite materiale cu grad de rezistenţă de la trei ore în sus. Din păcate, cei mai mulţi folosesc produse ieftine şi proaste! Este nepermis ca într-un club ca cel din Bucureşti focul să se extindă în câteva secunde peste tot tavanul!

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Pe de altă parte, nu toate firmele sunt obligate să treacă pe la noi pentru autorizare. În funcţie de numărul de locuri, la primării li se spune celor care îşi fac un local de care avize au nevoie. Eu sper să se schimbe şi legislaţia şi să putem închide agenţii economici cu probleme.”, a spus Ion Popa la capătul demonstrației „pirotehnice” de astăzi din sala de conferințe de presă a Prefecturii Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3