EcoMoto 930×122

mosoaia

DESCOPERIRE SURPRINZĂTOARE ÎN MOȘOAIA

Descoperire surprinzătoare în Moșoaia. În această dimineață, poliţiştii Serviciului Investigații Criminale Argeș au recuperat o unealtă bipenă, deținută de un bărbat, susceptibilă a aparține patrimoniului cultural național al României.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, polițiștii au făcut o percheziție domiciliară în comuna Moșoaia, la locuința unui bărbat de 60 de ani, bănuit că ar deține în mod ilicit obiecte care fac parte din patrimoniul cultural național.

În timpul percheziției, polițiștii au găsit o unealtă din piatră, bipenă, care ar putea proveni din patrimoniul cultural național al țării noastre. Bunul a fost ridicat și predat Direcției Județene pentru Cultură Argeș, pentru expertizare și stabilirea provenienței și a importanței istorice.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Bărbatul a fost dus la audieri și i s-a făcut dosar penal. Riscă o condamnare la închisoare între 1 și 5 ani. Poliția Argeș, care furnizează informația, nu precizează în ce condiții a ajuns obiectul în posesia bărbatului.

La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale (”mascații”) din Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3