New Profesional Consult 930 x 122

conducere fără drept

Deși nu avea permis, și-a lăsat prietena la volan. Acum au amândoi dosar penal

Doi tineri au probleme cu legea după ce au încălcat regulile rutiere. Este vorba despre doi argeșeni: o domnișoară de 22 de ani și un tânăr de 36 de ani.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Tânărul de 36 ani are dosar penal pentru că și-a lăsat prietena, pe domnișoara de 22 de ani, să-i conducă mașina, iar tânăra în cauză are aceleași probleme pentru că s-a urcat la volan deși nu avea permis de conducere.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

„În ziua de 10 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat o tânără de 22 de ani, din Schitu-Golești, care conducea un autoturism pe DC 40, pe raza comunei Poienarii de Muscel – Mioarele, fără a deține permis de conducere.

Totodată, în autoturism se afla și un bărbat de 36 de ani, din Poienarii de Muscel, proprietar al autovehiculului în cauză.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept, precum și de încredințare a unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoane ce nu deține permis de conducere, conform art. 335 alin. 1 și alin.3 din Codul Penal.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90