930×122 CUMPANA 5

conducere fără drept

Deși nu avea permis, și-a lăsat prietena la volan. Acum au amândoi dosar penal

Doi tineri au probleme cu legea după ce au încălcat regulile rutiere. Este vorba despre doi argeșeni: o domnișoară de 22 de ani și un tânăr de 36 de ani.

Citiți și: Pitești. Ședințele din cadrul Comisiei de Circulație, LIVE pe internet!

Tânărul de 36 ani are dosar penal pentru că și-a lăsat prietena, pe domnișoara de 22 de ani, să-i conducă mașina, iar tânăra în cauză are aceleași probleme pentru că s-a urcat la volan deși nu avea permis de conducere.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Argeș: Cursă ca în filmele de acțiune! Șofer urmărit de Poliție în trafic

„În ziua de 10 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat o tânără de 22 de ani, din Schitu-Golești, care conducea un autoturism pe DC 40, pe raza comunei Poienarii de Muscel – Mioarele, fără a deține permis de conducere.

Totodată, în autoturism se afla și un bărbat de 36 de ani, din Poienarii de Muscel, proprietar al autovehiculului în cauză.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept, precum și de încredințare a unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoane ce nu deține permis de conducere, conform art. 335 alin. 1 și alin.3 din Codul Penal.”

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570×90 MAIA