NOR CURIER 930X122

drum expres

DESPĂGUBIRI DE MILIOANE PENTRU DRUMUL EXPRES PITEȘTI – CRAIOVA

Despăgubiri de milioane pentru drumul expres Pitești – Craiova. Guvernul a adoptat astăzi o hotărâre pentru declanșarea procedurilor de expropriere pentru primul tronson al viitorului drum expres Pitești – Craiova, tronson care va avea 17,7 kilometri.

Citiți și: Azi, decizie crucială despre pensii

Vor fi expropriate imobile proprietate privată aflate pe raza localităților Craiova, Ghercești, Pielești și Robănești (din județul Dolj), conform unui proiect de hotărâre adoptat de Guvern.

”Sumele estimate pentru despăgubirile care vor fi acordate pentru imobilele proprietate privată aflate pe traseul viitorului drum expres, aproximativ 4 milioane de lei, sunt alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor”, a declarat premierul Viorica Dăncilă la începutul ședinței de astăzi a Guvernului.

Citiți și: E gata! Drum expres, dat în circulație

Potrivit autorităților, drumul expres Pitești – Craiova va avea 4 benzi de circulație (2 benzi pe sens) și va ocoli orașele de pe traseu, Balș și Slatina.

Întreaga declarație a prim-ministrului, AICI. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90