930 x122 grota rece

droguri

DESPRE DROGURI LA LICEUL ASTRA CU UN DEȚINUT

Mai mulţi reprezentanţi ai Penitenciarului Colibaşi au participat recent la o acţiune de prevenire a consumului şi traficului ilicit de droguri, care s-a desfăşurat în cadrul Liceului Astra Piteşti.

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

Acţiunea a fost organizată în colaborare cu Asociaţia împotriva crimei organizate şi consiliere antidrog A.C.O.C.A. şi a reprezentat o componentă din cadrul unei campanii iniţiate în şcoli din Piteşti, care urmăreşte ca obiectiv general creşterea nivelului de cunoştinţe în rândul tinerilor participanţi, consilierea psihologică a celor care recunosc că au avut tangenţe direct sau indirect cu problema consumului de droguri şi doresc să depăşească această perioadă critică.

La această activitate a fost prezent şi un deţinut care şi-a expus problemele cu care s-a confruntat în libertate, probleme apărute în urma consumului de droguri. Campania a urmărit ca prin acţiunile desfăşurate să îmbunătăţească creşterea spiritului civic în rândul tinerilor şi totodată să conducă spre creşterea interesului acestora pentru activităţi de voluntariat.

Citiți și: Percheziții! Fapte neînchipuite și ilegale: Trei tineri, săltați de mascați

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3