930 x122 grota rece

Arges

Deținutul evadat și căutat peste tot, prins în Argeș. Era găzduit de un prieten

Deținutul evadat și căutat peste tot, prins în Argeș. Era găzduit de un prieten

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Gheorghe Ionuț Adrian, bărbatul care a evadat pe 11 decembrie, în București, a fost prins în Argeș.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Ar fi fost găzduit de un prieten.

„La data de 28 decembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care se sustrăgea de la executarea pedepsei, într-o localitate din judeţul Argeş.

„În perioada 11 decembrie 2023 – 28 decembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale au desfăşurat activităţi pentru depistarea bărbatului în cauză.

În urma acestora, a rezultat presupunerea rezonabilă că, bănuitul s-ar afla într-o localitate din judeţul Argeş.

Bărbatul a fost depistat şi imobilizat. Ulterior fiind condus la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale, în vederea audierii.

De asemenea, poliţiştii au depistat şi un bărbat, în vârstă de 40 de ani, bănuit că l-ar fi găzduit pe bărbatul de 41 de ani, în locuinţa acestuia, din judeţul Argeş.

Deținutul evadat și căutat peste tot, prins în Argeș. Era găzduit de un prieten

Cunoștea faptul că acesta este căutat pentru săvârşirea infracţiunii de evadare.

Cu privire la bărbatul de 41 de ani, acesta a fost încarcerat într-un penitenciar din Sectorul 5 al Capitalei.

Bănuitul, în vârstă de 40 de ani, care l-ar fi găzduit pe bărbatul evadat, a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a făptuitorului, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei, potrivit agerpres.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90