930×122 CAPRA 5

centru

Dezamăgire uriașă la inaugurare! Zara din China, goală și pustie

Dezamăgire uriașă la inaugurare! Zara din China, goală și pustie

Citiți și: Magazinul care ”rupe” tot în cartierul care nu are un supermarket de firmă!

O veste neașteptată care a surprins oamenii din Pitești a fost plecarea vestitului magazin  Zara din centrul orașului.

Zara, firmă cunoscută și apreciată de mulți locuitori, s-a relocat în noul centru comercial, Argeș Mall din cartierul Tudor Vladimirescu.

Citiți și: Incendiu! Pericol lângă un liceu cunoscut din Pitești

Doru Pavel, unul dintre  proprietarii spațiului comercial, și-a exprimat regretul pentru mutarea magazinului Zara, declarând pentru ePitești că această schimbare l-a afectat și că a fost nevoit să găsească un nou chiriaș.

După câteva luni de reamenajare a spațiului, ieri, pe 8 iulie, și-a deschis porțile noul magazin, „China Shop”.

Decizia de a închiria spațiul unui magazin cu produse chinezești a stârnit diverse comentarii din partea piteștenilor.

Mulți au fost surprinși de alegerea făcută de cei care dețin spațiul comercial, având în vedere prestigiul locației și așteptările ridicate legate de noii chiriași.

„China Shop” oferă o gamă variată de produse, inclusiv haine, încălțăminte, articole de uz casnic și electronice, la un preț redus.

Cu toate acestea, magazinul nu a reușit să atragă mulți clienți încă din prima zi.

Deși diversitatea produselor și prețurile scăzute ar trebui să fie atractive, noul magazin nu pare să aibă succesul așteptat.

Din curiozitate, noi ne-am dus să vedem noul magazin și am observat că  nu erau clienți printre rafturi.

Această lipsă de interes ține de preferințele cumpărătorilor, calitatea produselor sau chiar percepția generală asupra magazinelor cu produse chinezești.

Imaginea magazinelor chinezești este adesea asociată cu produse de calitate inferioară și  poate influența negativ atracția clienților.

”Bate vântul” la China Shop în locul magazinului Zara

Foto: descriptiv

Kaia 555×222

Comentarii

6 comentarii

 • Sebastian spune:

  O bătaie de joc pentru Pitești. O clădire istorică transformată în chinezărie. Sper sa nu cumpere nimeni nimic de acolo.Mai bine sta închisă decât așa 😭

 • Cezar spune:

  Mai bine faceau un second hand, era in trend cu aspectul orasului. Bine, nici un China Shop nu e prea departe. In ton cu strazile si statiile de autobuz.

  Ar fi de ras, daca nu ar fi de plans!

 • Catarina spune:

  Oricum și la Zara, conform proverbului ” la pomul lăudat „!!! Stifturi cu pretenții.

 • Daniel spune:

  Toata lumea se ofusca pentru magazinul chinezesc, care chiar e o mizerie, dar nimeni nu se plange de zecile de sali de jocuri si amaneturi care-au impanzit centrul.
  Acelea nu deranjeaza si nu strica centrul, ca doar mai pierde fraierul niste bani dar are unde sa bea o cafea pe gratis.
  Pe proprietari nu-i invinuieste nimeni , scopul lor e sa aiba chiriasi, daca primaria nu se opune cu legi in consiliu ce treaba au ei.

 • DAX spune:

  Nu trebuie sa comentam pe banii altora.Fiecare face ce afacere doreste.Ca va merge sau nu, asta este treaba celor care deschid afacerea.Asa este peste tot.Oricum in acest oras micile afaceri cam sufera din lipsa banilor si din alte motive.Asa ca noi nu avem dreptul sa comentam pe banii altora.Este o afacere ca oricare alta.China este cel mai mare producator mondial de bunuri.Fabrica bunuri de larg consum pentru toate gusturile si buzunarele si pentru toate brandurile renumite.Ceea ce ajunge la noi este ceea ce poate romanul de rand sa cumpere.Asta este realitatea.

 • Marius spune:

  Multumim dnului primar GENTEA, pentru încă o aprobare de succes. Vedeți ca e un spațiu și pe Exercițiu, unde a fost DM, sa aprobați și acolo deschiderea unui magazin chinezesc sau a unui cazinou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90