Donaris 930 x 122

cristian gentea

Discuții pentru finanțarea Parcului Industrial Pitești

Astăzi, 3 martie, edilul Cristian Gentea, împreună cu viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, s-a întâlnit cu reprezentanții Uniunii Naționale a Patronatului Român pentru a discuta și a identifica posibilitățile de accesare a fondurilor nerambursabile la nivelul UAT-urilor.

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

Oportunitățile de finanțare pentru proiectele mari sunt în atenția noastră! De exemplu, pentru Parcul Industrial Pitești, suntem interesați de identificarea surselor de finanțare prin programe regionale sau prin oricare alte fonduri nerambursabile, dar și de parteneriate publice sau private funcționale!

Citiți și: Pitești/EXCLUSIV. Absolut scandalos ce face acest om! INCREDIBIL! Video

Împreună cu viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, am avut astăzi, 3 martie 2023, cu Uniunea Națională a Patronatului Român, discuții aplicate, dar și prezentări generale pe posibilitățile de accesare a fondurilor nerambursabile la nivelul UAT-urilor, în cadrul celor 534 de apeluri de proiecte în valoare de 40 de miliarde de euro.

Considerăm că întâlnirea de lucru cu delegația UNPR, condusă de vicepreședintele Comisiei Fonduri Europene, Roxana Mircea, a fost un prim pas în dezvoltarea unei relații de lucru eficiente!”, a scris primarul Cristian Gentea pe pagina oficială de Facebook.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90