930 pe 122 COSTACHE

cristian gentea

Discuții pentru finanțarea Parcului Industrial Pitești

Astăzi, 3 martie, edilul Cristian Gentea, împreună cu viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, s-a întâlnit cu reprezentanții Uniunii Naționale a Patronatului Român pentru a discuta și a identifica posibilitățile de accesare a fondurilor nerambursabile la nivelul UAT-urilor.

Citiți și: Probleme mari în Războieni! Primarul mătură pe jos cu locatarii unui bloc vestit!

Oportunitățile de finanțare pentru proiectele mari sunt în atenția noastră! De exemplu, pentru Parcul Industrial Pitești, suntem interesați de identificarea surselor de finanțare prin programe regionale sau prin oricare alte fonduri nerambursabile, dar și de parteneriate publice sau private funcționale!

Citiți și: Meci inedit de fotbal! Nu îți vine să crezi cine a intrat pe teren!

Împreună cu viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, am avut astăzi, 3 martie 2023, cu Uniunea Națională a Patronatului Român, discuții aplicate, dar și prezentări generale pe posibilitățile de accesare a fondurilor nerambursabile la nivelul UAT-urilor, în cadrul celor 534 de apeluri de proiecte în valoare de 40 de miliarde de euro.

Considerăm că întâlnirea de lucru cu delegația UNPR, condusă de vicepreședintele Comisiei Fonduri Europene, Roxana Mircea, a fost un prim pas în dezvoltarea unei relații de lucru eficiente!”, a scris primarul Cristian Gentea pe pagina oficială de Facebook.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90