New Profesional Consult 930 x 122

accident

DISPARIȚIE MISTERIOASĂ ÎN ARGEȘ

Dispariție misterioasă în Argeș. Individul acuzat că pe 19 noiembrie 2017 a provocat, cu un autoturism, rănirea a doi polițiști în comuna argeșeană Vedea și care a fugit de la locul faptei nu a fost găsit de Poliție nici până acum.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Au trecut nu mai puțin de 12 zile de la incident, dar Poliția încă nu a reușit să dea de urma suspectului. Asta în ciuda faptului că Poliția îi știe identitatea: bărbatul ar avea 30 de ani și ar fi din comuna Uda. În plus, știut fiind faptul că polițiștii se mobilizează exemplar mai ales atunci când victime sunt colegi de-ai lor, era de așteptat ca până la această oră suspectul să fi fost prins.

În lipsă, bărbatului i s-a făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis a unui autovehicul și fugă de la locul accidentului.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Amintim că pe 19 noiembrie un echipaj mobil de Poliție de la Secția Rurală din Poiana Lacului a plecat în urmărirea bărbatului, bărbat aflat la volanul unui autoturism și care nu ar fi oprit la semnalul polițiștilor. Oamenii legii ar fi avut informații potrivit cărora individul nu deține permis de conducere auto.

În timpul urmăririi, în momentul în care mașina Poliției ar fi încercat să-l depășească pentru a ajunge să-i bareze drumul, individul ar fi virat brusc și ar fi lovit cu autoturismul mașina de Poliție. În urma impactului, autospeciala de Poliție a fost proiectată într-un șanț.

Mai precizăm că în timpul urmăririi unul dintre polițiști a tras focuri de armă în încercarea de a-l opri pe bărbatul fugar. În zadar. Bărbatul nu a oprit și s-a făcut nevăzut.

Cei doi polițiști răniți, dar nu grav, au fost transportați la timpul respectiv la Spitalul Județean de Urgență din Pitești pentru investigații medicale. Polițiștii sunt de la Secția Rurală Poiana Lacului. Amănunte despre acest caz, AICI(Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA