930 x122 grota rece

auto răsturnat

Doi orădeni s-au răsturnat cu mașina, în Argeș. Au ajuns la spital

Update 2: Poliția Argeș informează:

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiști din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 52 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza comunei Drăganu, din direcția Vâlcea spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un cap de pod din partea stângă față de sensul său de deplasare, după care s-a răsturnat.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

În urma evenimentului rutier au suferit leziuni atât conducătorul auto, cât și pasagera dreapta față, femeie de 50 de ani, din Oradea, județul Bihor, ambii fiind transportați la spital pentru îngrijiri.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”.

Update 1:

Echipajele de intervenție au identificat la fața locului două victime, neîncarcerate. Un bărbat de 52 de ani, care prezenta traumatism în zona lombară, a fost preluată de către paramedicii SMURD și transportată la spital, iar o femeie a fost preluată și transportată la spital de către un echipaj SAJ.

Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

Știrea inițială: Mașină răsturnată! Accident în Argeș, pe cel mai aglomerat drum!

Cu puțin timp în urmă, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier produs în localitatea Drăganu, pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situașii de Urgență ( ISU) Argeș, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din primele informații, nu ar fi persoane încarcerate.

Intervin pompierii cu o autospecială pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de o ambulanță SAJ.

Știre în curs de actualizare

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3