Donaris 930 x 122

om al străzii

Doi tineri de 18 și 20 de ani au bătut crunt un om al străzii, apoi i-au furat lucrurile

Tânărul de 18 ani care a bătut și tâlhărit un om al străzii în noaptea de 22 spre 23 iulie a.c., pe raza municipiului Pitești, (Subiectul pe larg, AICI – Argeș: Puștiul de 18 ani care a bătut și tâlhărit un om al străzii a fost arestat) a avut un complice.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

La comiterea faptei a participat și un tânăr de 20 de ani din Olt. Acesta a fost identificat ulterior de polițiști și adus în fața instanței de judecată. Ambii sunt acum arestați preventiv pentru 30 de zile.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

„În ziua de 28 iulie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările în dosarul penal referitor la săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, comisă, față de o persoană fără adăpost, în noaptea de 22 spre 23 iulie a.c., pe raza municipiului Pitești, și au reținut a doua persoană, bănuită de săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor.

Astfel, din probatoriul administrat în cauză s-a stabilit că, alături de tânărul de 18 ani, care a fost reținut în data de 26 iulie a.c., la comiterea faptei ar fi luat parte și un al doilea tânăr, de 20 de ani, cu domiciliul în comuna Tufeni, județul Olt.

Cei doi ar fi lovit în mod repetat persoana vătămată, cu scopul de a-i sustrage bunurile, constând într-un telefon mobil și o pereche de încălțăminte sport, bunuri ce au fost recuperate și restituite pe parcursul cercetărilor.

Ca urmare a administrării probatoriului, în ziua de 28 iulie a.c., tânărul de 20 de ani, din Tufeni, judetul Olt, a fost reținut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanță.

De asemenea, în aceeași zi, cel în cauză a fost prezentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3