Donaris 930 x 122

Arges

DOLIU ÎN ARGEŞ: AU MURIT!

Doliu în Argeş: au murit!

Citiți și: ARGEȘ: METEOROLOGII, VEȘTI DE ULTIMĂ ORĂ

Din păcate, societatea argeşeană – şi nu numai! – pare să se îndrepte iremediabil spre non-valoare, spre non-cultură, spre senzaţional ieftin, fără substanţă.

Da, titlul acestui articol este corect! Au murit: respectul pentru valorile familiei şi pentru reperele adevărate; respectul pentru muncă şi pentru cei din jurul nostru; pasiunea pentru lectură; pentru filme şi spectacole; chiar pentru informaţii de calitate; grija pentru frumos; recunoaşterea valorilor reale; grija pentru bunurile comune – domeniul public; apetitul pentru cunoaştere; respectul pentru bătrâni (aceştia sunt percepuţi tot mai mult ca un balast, uitându-se că toţi – sau aproape toţi – vom ajunge la un moment dat astfel); respectul pentru opiniile altora. Lista e atât de lungă, încât spaţiul – fie el şi oferit de Internet – nu ne-ar ajunge aşa uşor.

Citiți și: ALERTĂ HIDRO: RISC DE VIITURI MAJORE ÎN ARGEȘ

Au proliferat, însă: goana după ştiri senzaţionale, fapt divers şi can-can; punerea în prim-plan a non-valorilor, a falselor repere morale, profesionale şi sociale; interesul morbid pentru ograda altuia; furtul (inclusiv de articole, aşa cum ne trezim şi noi la ePiteşti că ni se întâmplă să ne fie copiate ştirile fără jenă); egoismul şi lipsa de cultură, lipsa de interes pentru educaţie.

Articolul de faţă reprezintă un test pentru oamenii care, probabil, vor mult sânge şi doar asta îi interesează. Restul – adică inclusiv aspecte care le modelează într-un fel sau altul existenţa – nu!

New Profesional Consult-555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066