New Profesional Consult 930 x 122

daniel barbu

DOLIU LA ISU ARGEȘ

Doliu la ISU Argeș. „Cu regret o spunem… O imensă pierdere în rândul camarazilor noștri! Ieri s-a stins din viață, la doar 50 de ani, salvatorul prin mâinile căruia au trecut mii de vieți, plutonierul adjutant șef Daniel Barbu.

Citiți și: Șef nou la ISU Argeș

Trecut în rezervă la vârsta de 48 de ani, cu o carieră de pompier militar de aproape 27 de ani, pe care i-a petrecut sub deviza ,,audacia et devotio”, participând la ,,n” intervenții și luptând cu toate puterile omenești pentru salvarea de vieți.

De asemenea, este unul dintre vechii pompieri argeșeni cu care s-au pus bazele primului echipaj SMURD din Argeș, dedicându-și mare parte din timp și energie în favoarea semenilor.

Citiți și: A murit fondatorul Universității “Constantin Brâncoveanu”

Cu toate acestea, domnul Barbu a fost nu doar un exemplu demn de urmat pentru colegi, ci și un tată și soț devotat familei sale.

În aceste momente grele ne arătăm toată recunoștința față de omul minunat care până ieri a stat drepți în formație și transmitem, cu părere de rău, sincere condoleanțe. Va rămâne pentru totdeauna în amintirea noastră ca un coleg bun, un profesionist și prieten drag.

Slujba de înmormântare va avea loc marți, 24 septembrie 2019, începând de la ora 12, la biserica „Sfânta Treime” din Pitești, pe Scoroboaia, lângă sediul ISU. Dumnezeu să-l odihnească!”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3