Donaris 930 x 122

decese

DOLIU LA ISU ARGEŞ. UN POMPIER A DECEDAT LA DOAR 47 DE ANI

Doliu la ISU Argeş. A decedat plutonierul adjutant Chiţu Daniel, în vârstă de 47 de ani. Colegii sunt alături de familia îndurerată şi au transmis mesaje de condoleanţe.

Citiți și: Zile de foc în Piteşti şi Mioveni. Se dă alarma pentru un exerciţiu militar de amploare

„Ne vine greu să conștientizăm, dar un salvator argeșean a trecut ieri în neființă. Este vorba de colegul nostru de la Secția de Pompieri Costești, plutonier adjutant Chițu Daniel, în vârstă de 47 de ani. Un salvator care urmărea ca în fiecare misiune să facă tot ce îi sta în puteri pentru a salva viețile și bunurile cetățenilor, iar la final să-și adune echipajul și să-l aducă în siguranță înapoi în subunitate. Din nefericire, niște probleme medicale care impuneau dializa au luat prea devreme de lângă noi un camarad și un familist convins. Suntem alături de familia acestuia de acasă cât și de cea de la serviciu, care în aceste momente sunt greu încercate de situația neașteptată. Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze între cei drepți ai săi!”, este mesajul colegilor de la ISU.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441