930 pe 122 COSTACHE

decese

DOLIU LA ISU ARGEŞ. UN POMPIER A DECEDAT LA DOAR 47 DE ANI

Doliu la ISU Argeş. A decedat plutonierul adjutant Chiţu Daniel, în vârstă de 47 de ani. Colegii sunt alături de familia îndurerată şi au transmis mesaje de condoleanţe.

Citiți și: Acum, în Argeș. Accident cu un mastodont

„Ne vine greu să conștientizăm, dar un salvator argeșean a trecut ieri în neființă. Este vorba de colegul nostru de la Secția de Pompieri Costești, plutonier adjutant Chițu Daniel, în vârstă de 47 de ani. Un salvator care urmărea ca în fiecare misiune să facă tot ce îi sta în puteri pentru a salva viețile și bunurile cetățenilor, iar la final să-și adune echipajul și să-l aducă în siguranță înapoi în subunitate. Din nefericire, niște probleme medicale care impuneau dializa au luat prea devreme de lângă noi un camarad și un familist convins. Suntem alături de familia acestuia de acasă cât și de cea de la serviciu, care în aceste momente sunt greu încercate de situația neașteptată. Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze între cei drepți ai săi!”, este mesajul colegilor de la ISU.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache