EcoMoto 930×122

bulevardul

DOREL LOVEŞTE DIN NOU! PERICOL PE BULEVARDUL „EROILOR”!

Pietonii, dar şi autovehiculele care circulă prin intersecţia străzii „Teilor” cu bulevardul „Eroilor” din Piteşti sunt în pericol din cauza unor lucrări de mântuială de pe domeniul public.

Citiți și: Intervalele orare în care se produc cele mai multe accidente rutiere

Muncitorii care au lucrat la reabilitarea străzii „Teilor” au dat jos covrajul de pe un canal refăcut și au lăsat o gaură mare, în care cei aflaţi în zonă pot să cadă dacă nu sunt atenţi. Gaura este lângă căminul de vizitare, nefiind semnalizată corespunzător, aşa cum ar trebui. Mai mult, lemnele şi elementele din fier care au constituit covrajul zac pe trotuarul situat de-a lungul bulevardului „Eroilor”. Ziua ca ziua, dar ce te faci noaptea, când nu vezi nici obstacolul din materiale de construcţii şi nici gaura care se cască în asfalt?

Nu ar strica mai multă atenţie din partea celor care lucrează, iar autorităţile să ia măsuri de sancţionare a firmelor şi muncitorilor care, lucrând neglijent, pun în pericol integritatea fizică a piteştenilor.

Citiți și: Argeș. Pericol de explozie! Intervenție de urgență

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3