930×122 POSADA 5

bani

Dosar penal pentru o piteșteancă de 51 de ani. A găsit o pungă cu bani pe jos și a păstrat-o

O piteșteancă în vârstă de 51 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a găsit o pungă cu bani pe jos și a păstrat-o.

Citiți și: Un subofițer ISU a găsit 6.000 de lei și i-a dus la Poliție!

Întâmplarea a avut loc la începutul lunii august, pe Bld. Libertății din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 2 august 2021, un bărbat de 57 de ani, din Pitești, a pierdut suma de peste 2.500 de lei, pe care o avea într-o pungă din plastic, în timp ce se deplasa pe Bld. Libertății din Pitești, aceasta fiind găsită și însușită de o femeie de 51 de ani, din Pitești.

Citiți și: Peste 41.000.000 € pentru spitalele din Argeș, de la stat

În urma activităților desfășurate de polițiști, suma a fost restituită persoanei vătămate, urmând ca în cadrul dosarului penal să fie dispuse măsurile legale care se impun.”, transmite IPJ Argeș.

Recomandări din partea polițiștilor:

-Dacă găsiți sume de bani sau obiecte, cum ar fi genți sau portofele, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție. Reamintim că din punct de vedere legal, însuşirea unui bun găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl restituie sau predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune.

-Evitați să aveți asupra dumneavoastră sume mari de bani, în numerar, iar la achitarea produselor cumpărate, nu scoateți toată suma de bani, ci numai necesarul plății contravalorii acestora. Nu păstrați portofelul, actele personale sau telefoanele mobile în buzunarele exterioare fără fermoar, şi nu păstraţi cardurile bancare în același loc cu codul PIN al acestora.

-Atunci când vă deplasaţi în centre comerciale, acordaţi o atenţie sporită bunurilor dumneavoastră. Fiţi atenţi în privinţa locului unde parcați autovehiculul, modului de asigurare al acestuia și bunurilor lăsate în interior. Nu lăsați bunuri de valoare, genți sau portofele la vedere. Atenție la încărcarea și descărcarea cumpărăturilor.

Foto: descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90