930×122 CAPRA 5

Arges

DOSAR PENAL PENTRU PERMIS FALS DE CONDUCERE

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei din cadrul birourilor şi formaţiunilor rutiere municipale şi orăşeneşti au dat în weekend, până astăzi, 317 de amenzi contravenţionale, în valoare totală de 69.620 de lei.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 19 permise de conducere şi au retras 8 certificate de înmatriculare.

A fost întocmit şi un dosar penal pentru fals în acte. Astfel, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mioveni au depistat un bărbat de 27 de ani, din comuna argeșeană Ţiţeşti, în timp ce conducea un autoturism, iar cu ocazia controlului a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile ungare. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că permisul de conducere prezentat este anulat, fiind eliberat ca urmare a preschimbării unui permis de conducere fals. (Foto Arhivă: Spynews.ro)

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3