NOR CURIER 930X122

DOSAR PENTRU UCIDERE DIN CULPĂ ÎN CAZUL TINEREI CU COVID-19 MOARTE LA O SĂPTĂMÂNA DUPĂ DECESUL MAMEI

A fost deschis dosar penal in rem în cazul tinerei cu COVID-19  care a decedat în ziua de 27 iulie.

Mai exact, polițiștii desfășoară, din oficiu, verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut (cercetările a loc sub supravegherea Parchetului).

Amintim că o tânăra, în vârstă de 21 de ani, din Rucăr, a murit la o săptămână după ce mama ei a decedat. Ambele aveau COVID-19. 

Prima care a fost confirmată cu SARS-COV-2 a fost mama. Rudele acuză că fiica și soțul n-au fost testați imediat, cum ar fi fost normal. Fata a mers singură la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, pe 20 iulie, când a început să manifeste simptome.

I-a fost prescris un tratament pentru acasă. Pe 26 iulie starea ei s-a înrăutățit. A ajuns la spitalul Județean din Pitești. De aici a fost transferată la Spitalul de Pneumofiziologie din Câmpulung. Pe 27 iulie a murit.

În tot acest timp, nu s-a dispus nicio anchetă, iar tatăl a trebuit să vină și el, tot singur să ceară testarea după ce a început să se simtă rău.

Pe 27 iulie, când fiica sa își dădea ultima suflare, omul aștepta de ore bune într-un cort al Spitalului Județean pentru testul PCR. Ulterior a fost și el testat pozitiv.

(Amănunte, AICI)

Foto descriptiv: protv2.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90