New Profesional Consult 930 x 122

albota

DOSARE PENALE PENTRU FIRME DE DEZMEMBRĂRI AUTO DIN ALBOTA

Dosare penale pentru firme de dezmembrări auto din Albota. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș împreună și polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului de Ordine Publică Argeș au desfășurat între 21 și 25 octombrie 2019 o acțiune la mai multe firme de dezmembrări auto.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Au fost controlate nouă societăți de profil din municipiul Pitești, orașul Topoloveni și comunele Albota și Lunca Corbului.

La două firme din Albota au fost deschise dosare penale pentru „săvârșirea infracțiunii de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri”, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Potrivit sursei citate, cele două firme nu au luat măsuri de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri și au păstrat pe sol, în diferite recipiente din plastic și metal, ulei de motor uzat, respectiv diferite componente din metal și materiale impregnate cu ulei de motor.

De asemenea, au fost amendate alte trei firme de dezmembrări auto cu un total de 139.500 de lei pentru diverse nereguli. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3