930×122 POSADA 5

albota

DOSARE PENALE PENTRU FIRME DE DEZMEMBRĂRI AUTO DIN ALBOTA

Dosare penale pentru firme de dezmembrări auto din Albota. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș împreună și polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului de Ordine Publică Argeș au desfășurat între 21 și 25 octombrie 2019 o acțiune la mai multe firme de dezmembrări auto.

Citiți și: Oficial! Poliția, date de ultim moment pentru toți șoferii

Au fost controlate nouă societăți de profil din municipiul Pitești, orașul Topoloveni și comunele Albota și Lunca Corbului.

La două firme din Albota au fost deschise dosare penale pentru „săvârșirea infracțiunii de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri”, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Incredibil ce a pățit acest bărbat după ce a băut un ceai!

Potrivit sursei citate, cele două firme nu au luat măsuri de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri și au păstrat pe sol, în diferite recipiente din plastic și metal, ulei de motor uzat, respectiv diferite componente din metal și materiale impregnate cu ulei de motor.

De asemenea, au fost amendate alte trei firme de dezmembrări auto cu un total de 139.500 de lei pentru diverse nereguli. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90