NOR CURIER 930X122

incendiu

DOUĂ CASE BĂTRÂNEȘTI AU LUAT FOC DE LA O ȚIGARĂ ARUNCATĂ AIUREA

Un incendiu a izbucnit joi la două construcții în localitatea Uda.
Au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Citiți și: S-a dat alarma! Urgență la un depozit din Argeș: Intervin pompierii

„Posibil ca din cauza fumatului într-un loc nepermis vegetația uscată s-a aprins și incendiul s-au propagat cu repeziciune la două case bătrânești învecinate și un porumbar.
O casă a ars aproape în totalitate, iar la cealaltă incendiul s-a extins la acoperiș, din cauza vântului care a purtat scânteile”, precizează ISU Argeș.

Pompierii argeșeni au mai stins astăzi un incendiu izbucnit la o anexă din comuna Căldăraru, iar, în total, au avut 13 intervenții, majoritatea la incendii de vegetație.

Citiți și: Alertă în Argeș: Arde generalizat!

„La Căldăraru, incendiul s-a propagat de la vegetația uscată la câțiva zeci de metri de gard și o magazie de aproximativ 70 mp, construită din lemn, unde se aflau mai multe materiale lemnoase.
Este posibil ca vegetația uscată să se fi aprins din cauza scânteilor produse de firele de electricitate sub acțiunea vântului”, mai precizează ISU Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90