930 x122 grota rece

alina mărtau

Două femei de 94 și 95 de ani s-au reîntâlnit după 15 ani la… Urgență

Două femei de 94 și 95 de ani s-au reîntâlnit după 15 ani la… Urgență

Citiți și: Aparatură de ultimă generație la Spitalul Județean Pitești! Ce pacienți beneficiază

La Spitalul Județean de Urgență din Pitești s-a petrecut un eveniment deosebit, descris de dr. Alina Mărtău, medic primar în medicina de urgență. Mesajul este postat recent pe pagina sa de socializare.

Doctorul Mărtău a reflectat asupra semnificației bătrâneții, numind-o „vârsta iluminării” și „puntea dintre trecut, prezent și veșnicie”.

Citiți și: Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

Evenimentul memorabil descris de dr. Mărtău a fost reîntâlnirea a două prietene în vârstă de 94, respectiv 95 de ani, care nu s-au mai văzut de 15 ani.

Ambele, aduse separat la spital cu ambulanța, s-au întâlnit în mod neașteptat.

Conflict degenerat în scandal uriaș!

Revederea lor a fost un moment profund emoționant, în care suferința și boala au fost pentru o clipă uitate, înlocuite de bucuria reîntâlnirii și de îmbrățișări calde.

Dr. Mărtău descrie cum fețele lor, brăzdate de ridurile experiențelor de o viață, s-au luminat de veselie și fericire.

Acest moment a adus un strop de fericire nu doar celor două prietene, dar și întregului colectiv UPU, care a fost martor la acest frumos eveniment.

Viața este doar o acțiune cu scop

Mesajul medicului se încheie cu o reflectare asupra valorii și importanței bătrânilor în societatea noastră, subliniind că „Timpul schimbă multe lucruri, dar nu șterge nimic”.

 

Două femei de 94 și 95 de ani s-au reîntâlnit după 15 ani la… Urgență/Iată mesajul medicului:

„Bătrânețea este „vârsta iluminării”, este puntea dintre trecut, prezent și veșnicie, este legendă și istorie deopotrivă, este timpul înțelepciunii.

Astă seara, colectivul UPU a trăit un moment memorabil, când 2 prietene, acum în vârstă de 94, respectiv 95 de ani, s-au reîntâlnit după 15 ani.
Amândouă au fost aduse de ambulanță separat, neștiind una de cealaltă, dar cu trupurile vizibil afectate de boală.
Când s-au văzut, au lăsat deoparte suferința și s-au îmbrățișat, acaparand cu fericire fiecare clipă a reintlnirii lor.
Fuseseră colege la școală și prietene.
Revederea le-a adus un strop de fericire, o frumusețe senină a chipului brăzdat de ridurile ce se pierdeau sub cupola veseliei ce le învăluia.
Într-o atmosferă liniștită și onoranta pentru vârsta și atitudinea lor, le-am urat multă sănătate, cu speranța că aceste clipe le vor aduce un viitor cu multe amintiri frumoase.
„Timpul schimbă multe lucruri, dar nu șterge nimic”.
Bătrânii trebuie prețuiți !
Multă sănătate dragi bunicuțe!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90