Donaris 930 x 122

dronă

Două femei prinse la furat de porumb, trimise în judecată. Au fost filmate cu drona

Două femei prinse la furat de porumb, trimise în judecată. Au fost filmate cu drona

Citiți și: S-a dat spargerea în Pitești! Panică la un bloc din oraș

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi „au dat lovitura”, trimițând în judecată o bătrână de 82 de ani și pe nora acesteia, de 53 de ani, acuzate că au încercat să fure știuleți de porumb din lanul unui fermier, informează ziare.com.

Fermierul supraveghea lanul de porumb cu ajutorul unei drone și a observat în lan două femei care au reușit să umple șapte saci cu știuleți de porumb.

Citiți și: Panică în Argeș! Case sparte de hoț!

În cadrul anchetei, bătrâna de 82 de ani a recunoscut fapta. Nora sa a declarat că în ziua tentative de furt „a consumat o cantitate mai mare de alcool și nu își amintește ce a făcut în timpul zilei”.

Nora a mai declarat că „nu cunoaște cum a ajuns împreună cu soacra sa în lanul de porumb, dar în timp ce se afla acolo a auzit drona deasupra lor, inițial crezând că e un roi de albine, iar în momentul în care a văzut drona deasupra, s-a speriat și a fugit”.

Detalii, AICI.

Foto: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90