930 x122 grota rece

Arges

Două școli din Argeș scapă de toaletele din fundul curții cu bani de la Guvern!

Guvernul alocă 10 milioane de lei pentru ca 126 de școli să-și facă toalete, în locul latrinelor existente. Hotărârea a fost deja publicată în Monitorul Oficial, potrivit edupedu.ro

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Printre aceste școli se numără și două instituții de învățământ din județul Argeș. Este vorba despre Școala Gimnazială „Ion Iorgulescu“, din comuna Mihăești și Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu“, din orașul Ștefănești.

Cele două școli vor primi 106 mii de lei fiecare.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Banii vor fi transferați către bugetele locale, din bugetul Ministerului Educației pe anul 2022, “pentru continuarea lucrărilor de amenajare a grupurilor sanitare și asigurarea cu utilități a acestora la unitățile de învățământ preuniversitar de stat care au fost finanțate în anul 2021”.

Deci în acest fel, dacă autoritățile locale vor utiliza sumele puse la dispoziție de Guvern, vom elimina în scurt timp total această problemă care trenează cum spuneam de mult timp în sistemul de educație romanesc: grupuri sanitare neconforme”, a declarat, la Guvern, Sorin Cîmpeanu, conform sursei citate.

Sursă: edupedu.ro

Foto principal: descriptiv/ Sursă: G4Media.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90