Donaris 930 x 122

romania

APARAT_DE_MASURAT_SEISMELE

DOUĂ SEISME DE PESTE 3 GRADE PE SCARA RICHTER ÎN ACEEAŞI ZI!

Încă două cutremure cu magnitudine mai mare de 3 grade pe scara Richter s-au produs ieri în România, în zona seismică Vrancea.

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

Primul seism, înregistrat la ora 10, a avut o intensitate de 3,3 grade pe scara Richter, fiind precedat de un cutremur de 2,7 grade pe scara Richter.

Următorul seism a fost înregistrat seara, cu puţin timp înainte de miezul nopţii. Cutremurul a avut o magnitudine de 3,8 grade pe scara Richter, dar nu a provocat pagube, intensitatea sa fiind, totuşi, redusă.

Citiți și: Două cutremure azi în zona de „foc” a țării!

Nici astăzi nu a fost linişte în zona seismică Vrancea. Încă de dimineaţă a fost înregistrat un cutremur cu magnitudinea de 2,8 grade pe scara Richter.

Specialiştii spun că astfel de mişcări seismice sunt normale pentru zona Vrancea, dar nu pot prezice dacă şi când se va produce un cutremur cu o magnitudine mai mare care să genereze probleme.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3