930×122 CAPRA 5

fat decedat

Dramă la Spitalul Mioveni

În ziua de 20 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați prin plângere scrisă, cu privire la modalitatea în care a survenit decesul înaintea nașterii al unui făt, constatat în ziua de 17 februarie a.c., și activitatea medicului de specialitate.

Citiți și: Premieră istorică la Spitalul din Mioveni!

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Mioveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, desfășoară cercetări, fiind dispusă efectuarea autopsiei medico-legale a copilului născut decedat, urmând ca în funcție de concluziile acesteia să fie luate măsurile legale care se impun.

Citiți și: Situație halucinantă! Uite medicii, nu-s medicii! Ce se întâmplă cu ATI-ul de la Județean

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3