930X122 MAIA

bcco

DROGURI ÎN PUȘCĂRIE – PERCHEZIȚII ÎN MIOVENI

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Argeș și ai Direcției de Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu procurori de la D.I.I.C.O.T. Pitești, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale organizate specializate în trafic de droguri de risc.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

În acest sens, astăzi au fost făcute 7 percheziții în orașul argeșean Mioveni și în municipiile Giurgiu și București, la locuințele și locurile de detenție ale unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, din august 2017 și până în prezent, membrii grupării ar fi introdus în penitenciare diverse cantităţi de heroină, care ulterior erau porţionate şi distribuite consumatorilor privaţi de libertate.

Citiți și: Percheziții! Fapte neînchipuite și ilegale: Trei tineri, săltați de mascați

În urma percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate, pentru continuarea cercetărilor, 39 de comprimate de metadonă, telefoane mobile şi ustensile susceptibile a fi fost folosite la consumul de droguri.

20 de persoane vor fi duse la sediul D.I.I.C.O.T. Piteşti pentru audieri.

La percheziții au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeş („mascații”) și personal din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor. (Foto 1: Penitenciarul Mioveni) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90