930×122 CAPRA 5

Arges

Drumurile din Argeș pe care se lucrează în această săptămână

Consiliul Județean Argeș informează participanții la traficul rutier că, în perioada 03.04 – 07.04.2023, va efectua, prin Regia Autonomă Județeană de Drumuri și terți, următoarele activități la infrastructura rutieră:

Citiți și: A nins în Argeș!

– Reparații asfaltice pe DJ 679 Lunca Corbului – Bârla – Lunca Corbului Stolnici, Hârsești, Bârla.

– Reparații asfaltice pe DJ 678 A Poienari- Ciofrângeni – Tigveni – Bârsești – Cepari – Cepari.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

– Modernizare DJ 704 E Ursoaia – Bascovele – Cotmeana.

– Modernizare DJ 731 D, com. Coșești.

– Lucrări de amenajare birouri în clădirile C5 și C1 din cadrul RAJD Argeș – Pitești.

– Întreținere platformă drum prin reprofilare pe DJ 703 H Curtea de Argeș – Valea Danului – Șuici – Sălătrucu – Sălătrucu.

– Montat indicatoare rutiere pe DJ 734 Lerești – Voina – Lerești.

– Asigurarea esteticii rutiere pe DJ 659 A – defrișare – Costești.

– Tăiere de acostamente, asigurarea scurgerii apelor, asigurarea esteticii rutiere pe DJ 731 C Vețișoara – Izvoru – Cocu.

– Asigurarea esteticii rutiere, asigurarea scurgerii apelor pe DJ 703 B Căteasca – Leordeni – curățare șanțuri betonate – Căteasca, Leordeni.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Catalin Nicolescu spune:

    Nimic despre haosul Maracineni -Micesti de pe soseaua spre Campulung?

  • Ivan spune:

    Nu uitați de732 care are gropi de se cutremură casele!

  • Alina spune:

    Exact despre „lucrările ” din Mărăcineni am și eu vreo 2 vorbe: de câteva zile , pe ploile astea și în condițiile în care au decopertat ambele benzi, e o plăcere! Sar pietre în toate direcțiile, acum cu ploaia s- au accentuat gropile, au lăsat pe anumite porțiuni o fâșie de asfalt care e lată cât o mașină chiar la limită, riști dacă mergi pe ea ….
    Și mai am vreo 2 vorbe și despre monstruozitatea de drum Pitesti-Oarja- Rociu, pt care numai eu am făcut 3 sesizări la cei responsabili și care răspund că se face ( la Paștele cailor, poate!), pe care l- au decopertat prin septembrie, au turnat pietriș și atât! Este așa de atâtea luni, timp in care noi trebuie să alegem rute ocolitoare pt a merge la serviciu! Rușine!!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90