930 x122 grota rece

albota

duce

„DUCELE” DE ALBOTA RECLAMĂ LA DNA UN CONSTRUCTOR GERMAN

Ion Dumitru, primarul comunei argeşene Albota, supranumit „Ducele”, a anunţat astăzi, în conferinţa de presă a PSD Argeş, că va face plângere la DNA împotriva unui constructor german care ar bloca o investiţie de 22.000.000 de lei pentru introducerea canalizării pe o distanţă de 30 de kilometri, până în Moşoaia.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Termenul limită pentru realizarea investiţiei – cu fonduri europene – este 15 septembrie 2015, dar ea bate pasul pe loc din cauza contestaţiilor constructorului cu pricina. Speţa a ajuns pe rolul Curţii de Apel, care a decis ca licitaţia să fie reluată, dar primarul Ion Dumitru este foc şi pară din pricina întârzierii.

„Au fost două firme care au licitat, una fiind Star Trading, cu asociat italian. O alta, cu acţionar german, a făcut contestaţie şi uite cum stăm pe loc… Nu e posibil să existe riscul pierderii banilor din cauza unor asemenea manevre! Vom face plângere la DNA, ca să se verifice documentele. Dacă aş putea, mâine le-aş pune cătuşe celor care procedează astfel!”, a vituperat primarul comunei Albota, localitate de lângă Pitești.

Citiți și: Încă un accident! Un mastodont și un autoturism s-au ciocnit pe DN65, în Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3