NOR CURIER 930X122

The French Toast Factory

Dulci delicii la The French Toast Factory, în Pitești. O aventură culinară de neuitat

Dulci delicii la The French Toast Factory, în Pitești. O aventură culinară de neuitat

Citiți și: Locul din Pitești unde fiecare desert este o operă de artă!

În inima orașului Pitești, The French Toast Factory te așteaptă să transformi o zi obișnuită într-o experiență dulce și memorabilă.

Acest loc fermecător este destinatia ideală pentru cei care doresc să se răsfețe cu ceva deosebit și unic.

Citiți și: Iubitorii de prăjituri trebuie să știe că există așa ceva în Pitești!

Imaginează-ți brioșe pufoase și aromate, decorate cu dulciurile tale preferate, fructe proaspete, înghețată răcoritoare și o varietate de topping-uri generoase.

Toate acestea se combină armonios pentru a crea un desert de vis, capabil să satisfacă chiar și cele mai exigente papile gustative.

Și parcă n-ar fi suficient, milkshake-urile delicioase, disponibile la The French Toast Factory, completează perfect meniul, transformând fiecare vizită într-o sărbătoare a gusturilor.

Fiecare sorb este o invitație la bucurie și voie bună, asigurând o pauză de răsfăț binemeritată.

„Dacă ți-am stârnit pofta, te așteptăm cu drag! Promitem explozii de arome ce te vor încânta la fiecare vizită”, transmit cu entuziasm cei de la The French Toast Factory.

Dulci delicii la The French Toast Factory, în Pitești. O aventură culinară de neuitat

Situată pe strada Panselelor, Nr. 2, chiar vis-a-vis de restaurantul Laguna, The French Toast Factory este ușor accesibilă pentru toți locuitorii orașului.

Mai mult, pentru cei care preferă confortul casei, The French Toast Factory este prezentă și pe platformele de livrare Glovo și Tazz.

Pentru a afla mai multe despre The French Toast Factory din Pitești, meniul oferit sau pentru a plasa o comandă, vizitați pagina lor de Facebook – The French Toast Factory. 

Puteți suna și la numărul de telefon 0769 053 396. Fă-ți ziua mai dulce și mai specială!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90