930 x122 grota rece

The French Toast Factory

Pitești. Într-o lume plină de opțiuni dulci, alege The French Toast Factory!

Pitești. Într-o lume plină de opțiuni dulci, alege The French Toast Factory!

Citiți și: Locul din Pitești unde fiecare desert este o operă de artă!

Într-o lume plină de opțiuni dulci, alege The French Toast Factory pentru a savura o experiență unică, ce te va încânta pe deplin.

Brioșe pufoase și aromate ornate cu dulciurile tale preferate, fructe proaspete, înghețată răcoroasă și topping-uri din belșug. Toate într-un singur desert, pentru un răsfăț pe cinste!

Citiți și: Iubitorii de prăjituri trebuie să știe că există așa ceva în Pitești!

 

Iar milkshake-urile delicioase pe care le găsești la The French Toast Factory completează cu brio meniul pentru pofticioși!

The French Toast Factory este locul perfect unde poți veni împreună cu cei dragi oricând poftești la “ceva dulce” și unic în oraș.

„Dacă ți-am făcut poftă, hai pe la noi!

Promitem explozii de arome!”, transmit cei de la French Toast Factory.

Adresă: strada Panselelor, Nr. 2 (vis-vis de restaurantul Laguna)

The French Toast Factory este și pe Glovo, și pe Tazz.

Mai multe detalii despre The French Toast Factory Pitești, meniu sau comenzi, găsiți pe pagina lor de Facebook – The French Toast Factory sau la numărul de telefon 0769 053 396.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90