930×122 CAPRA 5

The French Toast Factory

Pitești. The French Toast Factory, specialități delicioase și inedite

Pitești. The French Toast Factory, specialități delicioase și inedite

Citiți și: Locul din Pitești unde fiecare desert este o operă de artă!

Un desert delicios, pentru toate gusturile, brioșele au luat cu asalt mapamondul și au devenit printre cele mai consumate și iubite specialități din toate timpurile.

Citiți și: Iubitorii de prăjituri trebuie să știe că există așa ceva în Pitești!

Cu diverse umpluturi sau decorate în explozie de culori, brioșele sunt ideale pentru ocaziile deosebite sau momentele în care vrei să îi răsfeți pe cei dragi.

,,Mulţi ar fi tentaţi să creadă că brioche este un capriciu al gurmanzilor patiseri parizieni, totuna cu madlena lui Proust.

E adevărat că madlena, înrudită cu muffinul britanic, este o prăjitură numai bună pentru nostalgicii porniţi în căutarea timpului pierdut.

The French Toast Factory a testat o colecție de rețete și ingrediente, mai simple sau mai complexe, mai ieftine sau mai scumpe, pentru toate gusturile și buzunarele și au ieșit cele mai bune brioche, pe care trebuie să le încercați și voi.

Pitești. The French Toast Factory, specialități delicioase și inedite

Vă așteptăm cu multe surprize dulci și oferte în locația noastră, dar și pe Tazz / Glovo, dacă nu ai timp să ne vizitezi.„, transmit specialiștii în delicatese de la The French Toast Factory.

Unde îi găsiți pe cei de la The French Toast Factory:

Adresă: strada Panselelor, Nr. 2 (vis-vis de restaurantul Laguna)

The French Toast Factory este și pe Glovo, și pe Tazz

Mai multe detalii despre The French Toast Factory Pitești, meniu sau comenzi, găsiți pe pagina lor de Facebook – The French Toast Factory sau la numărul de telefon 0769 053 396.

Încearcă acum cele mai delicioase prăjituri din oraș!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3