Donaris 930 x 122

auto

E „NEBUNIE” LA PERMISE ÎN ARGEȘ!

E „nebunie” la Permise în Argeș! Din nou veștile pentru șoferii argeșeni care trebuie să își preschimbe permisul de conducere auto sunt cât se poate de proaste.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Potrivit site-ului oficial al Prefecturii Argeș, pe care a fost implementat un program de rezervări online, la această oră prima dată disponibilă pentru cineva care ar dori să își preschimbe permisul de conducere auto este 18 iunie 2018! Până atunci, toate datele sunt ocupate.

Sunt argeșeni care nu pot conduce luni la rând din această cauză sau alții care aleg să se adreseze serviciilor de Permise și Înmatriculări Auto din București sau din alte județe, așa cum este cazul în Vâlcea, acolo unde nu există o asemenea problemă.

Citiți și: Poliția: Trafic îngreunat pe Autostradă, astăzi, mai multe ore

De altfel, ca o alternativă, recunoscând implicit că este complet depășită de situație, Prefectura Argeș le recomanda șoferilor argeșeni ”să se adreseze ghișeelor deschise în București, la sediul DRPCIV de pe strada Pipera, nr. 49, acolo unde se află și centrul de producție, urmând ca titularul să primească în aceeași zi permisul reînnoit.”

Argeșul ocupă unul dintre primele locuri la nivel național din punct de vedere al numărului de mașini înmatriculate. De exemplu, anul trecut în Argeș au fost înmatriculate circa 45.000 de vehicule noi și second hand, și numărul celor care au permis de conducere fiind în creștere. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3