930×122 CAPRA 5

argeș mall

E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Citiți și: Jandarmii sunt la Argeș Mall. Ce se întâmplă

Consilierii locali piteșteni se vor întruni într-o ședință ordinară joi, 25 aprilie, pentru a aproba, printre altele, înființarea unui traseu de autobuze care să deservească Argeș Mall.

Potrivit proiectului de hotărâre inițiat de primar, pentru a se facilita accesul cetățenilor din zona Tudor Vladimirescu, spre și dinspre centru către Argeș Mall, se propune înființarea Liniei 1B.

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

Totodată, având în vedere traseul propus pentru Linia 1B, se solicită înființarea unei stații de călători.

Aceasta va fi amplasată în proximitatea noului centru comercial.

Proiectul va fi supus la vot de către consilierii locali în ședința de joi.

E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Vă reamintim că publicația noastră v-a informat, în exclusivitate, despre înființarea unei noi linii de transport public în comun.

Anunțul a fost făcut de edilul Cristian Gentea, la o întâlnire cu piteștenii care a avut loc la Școala Gimnazială ,,Tudor Vladimirescu”.

Gentea a precizat atunci că noua linie va deservi zona Argeș Mall.

Puteți re(citi) detalii despre subiect, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

6 comentarii

  • Silviu spune:

    Este foarte bine ca sunt variante de linii pt autobuz pentru toate zonele din oras, dar este cea mai aiuristica notare a numerelor de autobuz. 2b, 1b, 13b,13c,13b etc. Pe mine, care vin destul de rar la Pitești, ma baga intr-o confuzie totala incoerenta asta cu numerele de autobuz. Alminteri, transportul în comun din Pitești e la un nivel bun.

  • Tv spune:

    inutilă, ai 200 de metri până la statie,pe bulevard. eu zic că mai bine pune semafor pe pasarelă

  • Alina spune:

    Nu cred că se justifică această linie, oricum nu poate deservi toți locuitorii/ toate cartierele.
    Îngrijorarea mea este preconizata pistă de bicicliști care va sacrifica banda 1 de mers spre autogară, începând de la noul giratoriu( conform marcajelor de pe asfalt)…..
    Valorile de trafic erau oricum crescute, acum cu mallul și cu pasarela rutieră vor fi și mai crescute!!!! În aceste condiții mi se pare lipsa de viziune și de respect pt locuitorii cartierului și cei ce tranzitează, chiar o prostie, să ii ingatui pe toți pe o bandă de mers!!!!! Nu am nimic cu bicicliștii, știu că directivele st spre restricții din ce in ce mai mari in orașe pt conducătorii auto, dar nu pot să nu semnalez această anomalie.
    În plus, cei ce vor face la stânga să intre pe Dragoș -Vodă, adică in cartier, vor tine în spate coloana de mașini până vor reuși să intre, in lipsa benzii 1…. Lipsa totală de viziune! Poate se gândesc că ce mai trebuie să intrăm in cartier, să facă sens unic și dispare problema cu coada in spatele celor ce stau sa intre! Ce, doar in restul orașului sensuri unice aiurea?!?

  • Gheorghe.dumitru spune:

    cartierul Trivale, este un pic discriminat în ceea ce privesc autobuzele, de ce nu băgați 8 pana în prundu, de ce trebuie sa mai facă oprirea la gara ??? de ce trebuie sa aștepti 2b în stație 20 min …d-le.primar /publitrans??? toată lumea vrea sa ajungă cât mai repede acasă la familie, dar trebuie sa aștepti ca dobitocul în stațiile mirobolante un amarat de autob.2b în speță, 5b dacă vrei sa te duci în gavana la fel, iar 5 nici nu mai vorbim, dacă vrei sa te duci în weekend spre bascov nu ai mijloc de transport…decât sa scoți bani din buzunar pt taxi,!!!de ce d-le. primar trebuie sa aștept un autobuz în stație…ați făcut și voi vreo statistica…cata lume folosește traseul Trivale=Prundu, atât elevi, salariați, aveți același program la autobuze după timpul lui Ceașcă, un elev iese de la liceu, și sta și așteaptă în stație pana îl uita sfinții un autobuz …ca de e singurul după aceasta ruta Prundu/Trivale, indolenta totala …

  • Ciobanu spune:

    pt trivale care este unul din cartierele mari, și nu numai sunt și oameni care urca în trivale pt a lua maxi spre celelalte comune învecinate avem un amarat de 8 și un 2b care daca l pierzi stai încă o jumătate de oră în stație, foarte prost organizat,

  • Oktavijan spune:

    e bine AUTOBUZ NOU CU NR 1B…infintat …plus alte autobuze 2….8,..19 ../si bravo ca sunt. ..e bine sa fie dect sa nu fie!!*si asa inganfatul.tot nemultumit e parca inganfatul e cine stie stim.noi ca e o zdreanta todeauna e nemultumit sau e contra. 😀in rest bravo PITESTY🟥 🟨 🟦

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90