930×122 CAPRA 5

alin berevoescu

ECHIPĂ COMPLETĂ LA ISU ARGEȘ

Echipă completă la ISU Argeş. Maiorul Alin Berevoescu deține, începând de ieri, funcția de prim adjunct al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae”. Ocuparea funcției vine în urma unui concurs organizat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Informația ne-a fost furnizată de Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

În urma acestui concurs, echipa managerială a ISU Argeș este completă, toți ofițerii fiind titulari pe funcții:

– inspector șef – locotenent colonel  Bogdan Olar

– prim adjunct al inspectorului șef – maior Alin Berevoescu

– adjunct al inspectorului șef – locotenent colonel Daniel Soare.

Alin Berevoescu deține o vastă experiență profesională, remarcându-se atât pe timpul conducerii intervențiilor de mare amploare, cât și în acțiunile de planificare a operațiunilor și misiunilor din competența unității.

Cu o carieră militară de peste 12 ani în arma „Pompieri”, maiorul Berevoescu Alin a ocupat diverse funcții de conducere la nivelul subunităților operative din județele Brașov și Argeș, precum și în echipa managerială a ISU Argeș.

Este absolvent al Academiei de Poliție, Facultatea de Pompieri în anul 2005, dar și al programului de masterat în domeniul ingineriei mecanice și mecatronice în 2007. În septembrie 2016 a urmat cursurile de perfecționare în domeniul Managementului Situațiilor de Urgență.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90