NOR CURIER 930X122

    Pescuit__Amator__si__Plute_pentru_Clean

    0,25 lei pluta de pescuit la magazinul de mărfuri confiscate din Ştefăneşti

    Direcţia de Finanţe Argeş îşi face reclamă la mărfurile confiscate, conducerea reamintind totodată adresele şi preţurile cu care sunt puse la vînzare produsele.

    Comercializarea marfurilor confiscate si valorificate prin Directia Generala a Finantelor Publice Arges se efectueaza prin doua magazine:

     

    – magazinul propriu, situat in cadrul Administratiei Finantelor Publice Stefanesti, din localitatea Stefanesti, Soseaua Pitesti – Bucuresti, nr. 33, pentru marfurile nealimentare si

    – magazinul alimentar, situat in strada Crinului, nr. 207, din Pitesti, pentru marfuri alimentare.

    Prin magazinul propriu, situat in cadrul A.F.P. Stefanesti, se comercializeaza marfuri noi, la preturi avantajoase, printre care:

    – rochite de vara pentru adolescente 30 lei

    – bluze de dama de diferite modele si marimi 15 lei

    – fuste de dama 15 lei

    – camasi de dama din material gofrat 30 lei

    – sacouri de dama 15 lei

    Cel mai mic pret pentru un articol este 0,25 lei pentru o pluta de pescuit, iar cel mai mare pret practicat este 140 lei, pentru o bicicleta.

    Programul de functionare al magazinului este de luni pana joi intre orele 8,00 si 16,30 si vinerea intre 8,00 si 14,00.

    Pe site-ul www.finantearges.ro sunt prezentate imagini ale locatiei magazinului precum si ale unor marfuri expuse spre vanzare.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90