New Profesional Consult 930 x 122

Arges

5 FERMIERI DIN ARGEȘ, PREMIAȚI DE MINISTRUL DANIEL CONSTANTIN

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a dat publicității lista celor mai buni fermieri din anul agricol 2013-2014 (proprietari de suprafețe cultivate cu grâu, rapiță sau orz, precum și tineri fermieri și administratori de ferme de familie). Performerii au fost premiați de ministrul Daniel Constantin la prima ediție a Balului Fermierului, eveniment care a avut loc ieri la Palatul Ghika din București.

Citiți și: Predare de ștafetă în Argeș: Nepotul preia conducerea unei companii gigant

Prin acordarea acestor distincții Ministerul Agriculturii dorește să încurajeze producătorii agricoli să continue investițiile și eforturile, astfel încât agricultura românească să devină principalul motor al creșterii economice.

Pe listă se află și cinci nume din Argeș: SA Ceres (din comuna Miroși, condusă în calitate de președinte de dr. ing. Ion Mihai – foto 2, sursa: agrinet.ro), SC Argeș Agro Proiect SRL (din comuna Stolnici, având-o ca administrator pe Daniela Jurubiță), SC Arenda Telești (din Costești, administrator fiind Marian Silviu Neagoe), Întreprinderea Familială Maria Cioran (la categoria fermierul de mijloc, din comuna Mozăceni) și Întreprinderea Individuală II Florin Iulian Cioabă (la categoria tânărul fermier, din comuna Bârla). (Foto Daniel Constantin: madr.ro)

Citiți și: Argeș. Tânărul de 18 ani care a ucis pe șosea, decizie de ultim moment

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90