New Profesional Consult 930 x 122

Arges

900 DE LOCURI DE MUNCĂ VACANTE ÎN ARGEȘ – OFERTA PENTRU FIECARE ORAȘ

Astăzi în evidențele oficiale în Argeș există 919 locuri de muncă disponibile.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Cele mai multe, 759, sunt înregistrate la Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Pitești. Dintre acestea, 469 sunt în domeniul confecțiilor, 165 în industrie, 49 în construcții, 47 în transporturi, 9 în hoteluri și restaurante, 5 în comerț, iar restul (cumulat) în alte activități.

În Curtea de Argeș sunt 76 de joburi vacante (cele mai multe, 42, în industrie), în Câmpulung Muscel 64 (cele mai multe, 28, în confecții), iar în Topoloveni 20 (cele mai multe, 15, în construcții).

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

La agențiile locale pentru ocuparea forței de muncă din Mioveni și Costești nu sunt raportate la această oră joburi disponibile.

Lista completă și informații detaliate despre locurile de muncă vacante din județ pot fi consultate la sediul AJOFM Argeș (Pitești, strada Republicii, nr. 11) și pe site-ul instituției, www.arges.anofm.ro, la secțiunea “locuri de muncă vacante”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90