cotet 930

andrei gerea

ANDREI GEREA: „A SCĂZUT NIVELUL CORUPȚIEI”. ZĂU?

Ministerul Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri și Guvernul în ansamblul său vor continua să adopte măsuri care să stimuleze dezvoltarea economică prin relaxarea fiscală și scăderea costului cu forța de muncă, măsuri care vor fi promovate în urma consultărilor cu mediul de afaceri.

Citiți și: Investiții de top! Firma care a surprins în județ

Acesta a fost unul dintre mesajele transmise astăzi de ministrul Andrei Gerea, deputat de Pitești, în cadrul celei de a XXIII-a ediții a Topul firmelor private din România 2014, eveniment organizat în București de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii și la care au participat și premierul Victor Ponta și ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici.

“Suntem pe drumul cel bun: s-a îmbunătățit productivitatea, avem o proporție foarte bună între salarizare și productivitate, a scăzut nivelul corupției față de fosta guvernare (n.r. – pe bune?!), avem stabilitate valutară și un potențial de creștere deosebit.

Citiți și: S-a pus lacătul pe aceste firme!

Nivelul taxării este receptat ca un element central al dezvoltării economice. Nu putem vorbi de dezvoltare economică atât timp cât avem un nivel al impozitării aberant, cu impozitarea forței de muncă foarte ridicată. În niciun manual de economie nu se învață că dacă creștem taxele și impozitele stimulăm economia. Teoria economică nu face politică. Este momentul ca instabilitatea politică și iresponsabilitatea actorilor politici să nu mai afecteze măsurile al căror rol este dezvoltarea economică.“, a afirmat ministrul Andrei Gerea.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

gentea si minzina 570