New Profesional Consult 930 x 122

angajări

ANGAJĂRI! FABRICĂ DIN PITEȘTI, OFERTĂ DE ULTIMĂ ORĂ

Angajări! Fabrică din Pitești, ofertă de ultimă oră. Gic&Gjm Automotive Harnesses Piteşti, membră a Grupului Industrial Componente Pitești, societate specializată în producerea de cablaje auto (cu sediul pe strada Tudor Vladimirescu, la numărul 113), angajează montator cablaje, cu sau fără experiență.

Citiți și: Locuri de muncă! Salariu motivant, masa asigurată, transport gratuit!

Angajatorul precizează că beneficiile sunt următoarele:

– Pachet salarial atractiv

Citiți și: MAI face angajări!

– Decontare sumă pentru transport

– Instruire la locul de muncă

– Condiţii de muncă optime.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul la adresa de e-mail laura.obancea@gic.ro sau să îl depună la adresele din Pitești ale firmei (strada Tudor Vladimirescu, numărul 113, și strada George Coşbuc, numărul 59 – poartă), cu menționarea pe CV a postului de montator cablaje pentru care se aplică sau a denumirii societății care angajează (Gic&Gjm).

Relaţii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0372.487.173 sau 0248/282.200, interior 173. (Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90