NOR CURIER 930X122

autostrada

ANGAJAȚII DE LA DACIA FAC MITING PENTRU AUTOSTRADĂ

Mii de angajaţi ai uzinei Automobile Dacia vor participa la un miting de protest de amploare.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Mitingul se va desfăşura în Mioveni, pe platoul de la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, joi, 16 aprilie, cu începere de la ora 13.

Ion Iordache, vicelider al Sindicatului Automobile Dacia, face apel la argeșeni, alții decât salariații de la uzină, să se alăture protestului, tema fiind una de larg interes pentru tot județul: construirea autostrăzii Piteşti-Sibiu.

Citiți și: Alertă la Dacia!

„Vom protesta pentru că guvernanţii ne-au minţit: au promis că fac autostrada şi nu o fac! Această autostradă este importantă pentru Dacia, pentru Argeş, pentru Muntenia. De asemenea, vrem să atragem atenţia şi asupra Codului Muncii, a necesităţii relansării cererii de maşini Dacia pe piaţa internă, dar şi cu privire la intenţia guvernanţilor de a desfiinţa judeţul Argeş în cadrul regionalizării.”, ne-a declarat Ion Iordache.

Într-un interviu acordat Hotnews.ro, directorul general al Dacia, Nicolas Maure, a spus astăzi că „după 2020 nimeni de la Renault-Nissan nu va înţelege de ce nu există un sistem minim de autostrăzi în România. Dacă Sibiu-Piteşti nu e gata până atunci, va trebui să luăm decizii importante.”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90