930×122 CAPRA 5

argeș mall

APARE UN NOU HIPERMARKET CARREFOUR ÎN PITEȘTI

Apare un nou hipermarket Carrefour în Pitești. Un nou hipermarket Carrefour ar urma să fie construit în Pitești, ca parte a viitorului mall din cartierul Tudor Vladimirescu.

Citiți și: Oficial: Marea deschidere Argeș Mall, mâine! Ce se va întâmpla e uluitor!

Prime Kapital este dezvoltatorul care va realiza viitorul mall din Tudor Vladimirescu, investiție de 80 de milioane de euro.

”Proiectul va înfrumuseța peisajul urban din zonele Tudor Vladimirescu și Frații Golești, va rezolva problema istorică a infrastructurii deficitare din cauza căreia locuitorii cartierului Tudor Vladimirescu sunt izolați de restul orașului și va îmbunătăți experiența de shopping a argeșenilor prin construirea unui centru comercial modern, Argeș Mall”, transmite investitorul.

Citiți și: Degustări gratuite la Cofetăria Mayore, în Argeș Mall

Viitorul mall va avea o suprafață comercială închiriabilă de 55.000 de mp, din care hipermarketul Carrefour va ocupa aproximativ 10.000 de mp.

”Proiectul va avea o suprafață comercială închiriabilă de 55.000 de mp și, în funcție de cerințele pieței, o componentă rezidențială. Ancora centrului comercial este reprezentată de un hipermarket Carrefour, desfășurat pe o suprafață de aproximativ 10.000 de mp.

În completare, centrul le va oferi argeșenilor o galerie comercială cu magazine de modă ale celor mai relevante mărci pe piața din România și diverse spații de petrecere a timpului liber: restaurante, cafenele, spații de joacă, cinema modern cu 8 săli de vizionare și nu numai”, informează dezvoltatorul.

În funcție de data aprobării investiției, ulterior vor fi stabilite termenele de execuție.

Potrivit sursei citate, Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar important, activ în Europa Centrală și de Est, cu o prezență amplă pe piața din România, integrat pe verticală.

Echipa numără peste 200 de specialiști în domeniul imobiliar, care îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construirea proiectelor și până la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților, conform dezvoltatorului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3