EcoMoto 930×122

capital

ÎN 25 DE ANI ÎN ARGEȘ AU APĂRUT PESTE 2.200 DE FIRME CU CAPITAL STRĂIN

Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerţului, din 1990 şi până la finalul anului trecut în Argeș au fost înfiinţate 2.261 de firme cu capital străin. Capitalul social subscris de aceste firme de-a lungul anilor s-a cifrat la 3, 4 miliarde de lei.

Citiți și: Investiții de top! Firma care a surprins în județ

Din punct de vedere la numărului de firme străine înfiinţate, Argeşul ocupa locul 17 la nivel naţional, iar din punct de vedere al capitalului subscris de către acestea, locul 11.

Pe de altă parte, în luna martie a anului în curs în Argeş au apărut alte 11 firme cu capital străin, cu un capital total subscris de 12.000 de lei. Judeţul nostru ocupa în martie locul 10 din punct de vedere al numărului de firme străine înfiinţate şi locul 14 din punct de vedere al capitalului social subscris. (Foto: pentruea.md)

Citiți și: S-a pus lacătul pe aceste firme!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90