New Profesional Consult 930 x 122

firme

ARGEȘ: NUMĂRUL DE NOI FIRME A SCĂZUT DRAMATIC

Numărul de firme nou-înființate în județul Argeș a scăzut semnificativ, potrivit datelor furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului.

Citiți și: Noi tarife pentru aceste servicii

Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, între 1 ianuarie și 30 aprilie 2020 numărul înmatriculărilor la Registrul Comerțului a fost cu aproape 60% mai mic.

În timp ce în primele patru luni din 2019 numărul firmelor nou-înființate în Argeș s-a ridicat la 1.866, în primele patru luni din acest an totalul înmatriculărilor abia a ajuns la 748.

Citiți și: Veste proastă pentru firme!

Dintre cele 748 de firme nou-înființate, cele mai multe, 558, sunt SRL-uri. Alte 146 sunt PFA-uri, 37 sunt întreprinderi individuale, 5 – întreprinderi familiale și două – societăți comerciale.

Amintim că jumătate din luna martie și întreaga lună aprilie 2020 România s-a aflat în stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus. (Foto: descriptiv) 

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90