930×122 CAPRA 5

autostrada

AUTOSTRADA PITEȘTI – SIBIU, PRIORITATE ZERO – VEZI CINE O CERE!

Deputatul PSD Mircea Drăghici anunță că susține doleanțele sindicaliștilor de la uzina Dacia, menționând că ele reprezintă, de fapt, obiective de interes pentru județul Argeș și pentru România.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Social-democratul arată că în perioada actualului său mandat de parlamentar în timpul guvernării Ponta a încercat să sprijine concretizarea acestor doleanțe și își exprimă încrederea că Guvernul Cioloș va înțelege că cererile angajaților de la Dacia sunt unele corecte, mai ales în privința autostrăzii Pitești – Sibiu.

„În calitate de fost consilier al primului-ministru pe probleme ce țineau de industria auto, pot spune că guvernarea Ponta a fost una care a avut permanent în atenție uzina Dacia, de la infrastructură până la cadrul de sprijin pentru vânzarea de automobile noi, așa cum a fost cazul timbrului de mediu, a cărui formulă a fost convenită de minister cu reprezentanți ai uzinei.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

După realizarea pasarelei către uzină şi modernizarea DN 73, Guvernul României a continuat să sprijine activitatea grupului Renault România.

Fostul premier Victor Ponta și eu am susținut permanent necesitatea ca autostrada Pitești – Sibiu să fie principala prioritate a Ministerului Transporturilor. Așa cum am arătat și la dezbaterea privind Master Planul pe Transport, am susținut construirea cu prioritate a autostrăzii Pitești – Sibiu. Sigur, nu toate proiectele le-am putut duce la bun sfârșit, dar un proiect precum autostrada Pitești – Sibiu trebuie să fie continuat indiferent de cine asigură guvernarea.

Unitatea de Implementare a proiectului autostrăzii Pitești – Sibiu și-a schimbat optica de realizare a obiectivului. Deși la instalarea Guvernului Cioloș a anunțat că proiectul se va implementa unitar și se va finaliza în 2023, iată că acum lucrurile s-au schimbat, cred și pentru că am reușit să conving Unitatea de Implementare să înceapă cu tronsonul Pitești – Curtea de Argeș, cu termen final cel mai târziu 2020!”, precizează Mircea Drăghici.

Amintim că ieri mii de oameni, în special angajați de la Automobile Dacia, au făcut miting în Mioveni. Principala nemulțumire a protestatarilor este tergiversarea construirii autostrăzii Pitești – Sibiu. Detalii, aici: http://epitesti.ro/social/miting-in-mioveni-scandari-si-revendicari-galerie-foto-si-video/.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90