930 x122 grota rece

Arges

BANI PENTRU EXPROPRIERI PE DRUMUL EXPRES PITEȘTI-CRAIOVA

Guvernul a aprobat aseară, prin hotărâre, alocarea a aproximativ 13 milioane de lei pentru exproprierea unor imobile de pe tronsonul 3 al drumului expres Pitești – Craiova.

Citiți și: A nins în Argeș!

„Pentru drumul expres Craiova-Piteşti a fost adoptat un proiect de hotărâre de guvern pentru exproprierea unor imobile de pe tronsonul 3 al acestui drum expres. De asemenea, valoarea acestor exproprieri se ridică la aproximativ 13 milioane de lei şi, în acest caz, ca urmare a adoptării acestui act normativ, se asigură frontul de lucru pentru constructor pe acest tronson. Un proiect de infrastructură care a avansat în mod spectaculos, am putea spune, în acest an, ajungând de la un grad de execuţie drumul expres Piteşti-Craiova de peste 50%, în condiţiile în care la preluarea guvernării au fost lăsate doar câteva borduri în câmp de guvernarea anterioară”, a declarat Ionel Dancă, șeful Cancelariei Primului Ministru.

O parte din exproprieri se va produce pe terenuri situate în Argeș aferente acestui tronson.

Citiți și: Bani pentru milioane de români! Se întâmplă astăzi!

FOTO: GDS.RO

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90