Donaris 930 x 122

Arges

BANI PENTRU EXPROPRIERI PE DRUMUL EXPRES PITEȘTI-CRAIOVA

Guvernul a aprobat aseară, prin hotărâre, alocarea a aproximativ 13 milioane de lei pentru exproprierea unor imobile de pe tronsonul 3 al drumului expres Pitești – Craiova.

Citiți și: Argeșenii câștigă în continuare sub media națională

„Pentru drumul expres Craiova-Piteşti a fost adoptat un proiect de hotărâre de guvern pentru exproprierea unor imobile de pe tronsonul 3 al acestui drum expres. De asemenea, valoarea acestor exproprieri se ridică la aproximativ 13 milioane de lei şi, în acest caz, ca urmare a adoptării acestui act normativ, se asigură frontul de lucru pentru constructor pe acest tronson. Un proiect de infrastructură care a avansat în mod spectaculos, am putea spune, în acest an, ajungând de la un grad de execuţie drumul expres Piteşti-Craiova de peste 50%, în condiţiile în care la preluarea guvernării au fost lăsate doar câteva borduri în câmp de guvernarea anterioară”, a declarat Ionel Dancă, șeful Cancelariei Primului Ministru.

O parte din exproprieri se va produce pe terenuri situate în Argeș aferente acestui tronson.

Citiți și: O nouă metodă a polițiștilor de a-i prinde pe șoferii indisciplinați în trafic

FOTO: GDS.RO

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441