Donaris 930 x 122

dacia

BOSS-UL RENAULT DĂ O VESTE „BOMBĂ” PENTRU DACIA

Carlos Ghosn, preşedintele Alianţei Renault-Nissan, declară că uzina Dacia din Mioveni-Argeș ar putea produce într-o bună zi un model Renault, nu doar Dacia, aşa cum se întâmplă în prezent.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

„Uzina de la Mioveni poate creşte, dar trebuie să ne asigurăm că această creştere nu va fi făcută în detrimentul competitivităţii sale. Se întâmplă ca atunci când o uzină creşte prea mult şi prea repede să îşi piardă din competitivitate. Nu este imposibil ca într-o zi la Mioveni să se producă un model Renault, dar în acest moment nu este nevoie de acest lucru.”, spune Ghosn, citat de „Ziarul Financiar”.

El s-a referit şi la creşterea salariilor la Dacia în sensul că „important este ca atunci când salariile urcă să existe sisteme sufi­cient de eficiente pentru a com­pensa această creştere.” (Foto: autoindustry.ro)

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90